Употребата на газ в бизнеса и домакинствата

17.07.2016

Газта е естествен продукт, получен от добива на природен газ и рафиниране на суров петрол.

Тя произвежда по-малко замърсители на въздуха и въглероден диоксид, отколкото повечето други горива. Употребата на газ помага за намаляване на емисиите на черен въглерод – вторият с най-голям принос за глобалното затопляне, което води до сериозни здравословни проблеми.

Газта има голямо преимущество – тя има по-висока ефективност, в сравнение с други горива. .

У дома или навън, газта може да ви осигури всички ваши енергийни нужди. В действителност, това е най-гъвкавото, бързо, чисто, мощно, преносимо и сигурно многофункционално гориво за готвене, отопление, охлаждане, осветление и печене. Газта, известна още като втечнен нефтен газ е модерна и достъпна алтернатива на електроенергия.

Много от запалените готвачи предпочитат използването на газ в приготвяне на храна. Тя често осигурява по-голяма степен на контрол на температурата, в сравнение с традиционните уреди, позволява прецизност в готвенето на всяко ястие и в същото време с употребата на газ се консумира значително по-малко енергия, отколкото при електрическа фурна..

Газовите уреди са увеличили популярност, заради своята рентабилност, енергийна ефективност и екологично чист начин за използване на енергия в ежедневните приложения, абсолютно независим от електрозахранването. Това прави уредите на газ идеален избор за Вашия дом, градина, каравана и дори подходящи за барбекю сред природата.

Газовите бутилки за къмпинг и преносими готварски печки са лесно преносими и съобразени с подходящи за целта размери. Това ги прави много използвани в лагеруването.

Съществуват голям брой широко разпространени вътрешни готварски уреди, които са ефективни, чисти и предлагат лесна поддръжка. Те предоставят незабавна топлина при запалване и функционални термостати. Газовите готварски уреди предлагат готварски решения на хиляди домакинства, при огромни бази, обществени кухни, хотели и др. Ето защо съществува богата гама от готварски печки, фритюрници, скари и грил във всички форми и размери, които позволяват различни начини за готвене, използвани в дома, в бизнеса с хотелиерство, ресторантьорство, кетъринг, организиране на партита, сватби и други събития.

Газта е идеалното гориво за отопление, което предлага гъвкавост, достъпност и ниски емисии, затова е и едно от най-популярните приложения на пропан-бутан в целия свят. Пропан- бутана се използва в домове, училища, офиси, барове, болници, ресторанти, работилници, складове, цехове, промишлени обекти, спортни комплекси и много други видове затворени пространства за топлина и комфорт в студените дни.

Газта предлага голямо разнообразие от приложения за открито, както за битови нужди, така и за бизнеса. Тя се използва за външни отоплителни уреди в домашни градини, както и пъбове, ресторанти на открито, къмпинг оборудване и др. Тя ни позволява да останем навън дори когато слънцето залезе, а вечерите са хладни.

Един преносим нагревател е идеално решение за локализирано отопление на малки и големи пространства. С инсталирани газови бутилки, тези преносими устройства осигуряват незабавна топлина, където и когато това е необходимо. Благодарение на тяхната преносимост, нагревателя може да се позиционира и да фокусира топлината на желаното от вас място, без да се налага затопляне на цялото пространство.

Голямо разнообразие от такива отоплителни уреди, съчетаващи мобилност и ефективност на разходите са на разположение, за да задоволят всички нужди и бюджети на потребителите.

Тези отоплителни уреди намират приложение и в селскостопанския сектор при поддържане на подходяща температура за птицевъдство и животновъдство, а също така са подходящо решение за отопление в оранжерийното производство.

Газта е модерна алтернатива на традиционните горива, като дърва, въглища или брикети, която допринася за подобряване качеството на въздуха в помещенията и позволява на хората да прекарват по-малко време в събиране на дърва за огрев и ограничава обезлесяването.

Газта е многоцелева форма на енергия, чиито предимства я правят предпочитано гориво, намиращо редица приложения в домакинствата и бизнеса по цял свят.

ГАЗКО е компания, която доставя втечнен газ, осигурява наем на специализирано оборудване и техническа поддръжка на газови инсталации и се стреми на удовлетвори потребностите и да предложи индивидуален подход на всеки клиент и партньор. ГАЗКО предоставя на своите клиенти възможността да наемат необходимото им професионално кухненско оборудване и отоплителни уреди, като се грижи за адекватното им обслужване и безпроблемна работа с отговорност и професионализъм.

0 Comment on this Article

    Добави коментар