Имате ли проблеми със съседите във входа? Помислете за професионален домоуправител

22.01.2016

Мислите си, че професионален домоуправител не ви трябва и можете да я карате както досега. Разбира се, това си е ваше право и щом сте решили така, тогава можете да спрете да четете.

Ако обаче все пак искате да научите ще имате ли полза, ако наемете фирма, която да се грижи за всичко във входа ви, тогава останете още малко, тъй като сме решили да поговорим тъкмо за някой от предимствата на професионалния домоуправител.

Преди да започнем, помислете какъв е досегашният ред във входа ви – успявате ли без никакви проблеми да съберете таксите за асансьор, почистване, осветление или всеки месец някой съсед отказва да плати и започват караници. Когато се прибирате огледайте входа – добре ли изглежда, чист ли е, стените в какво състояние са. Ако нямате проблеми със събирането на пари и с чистотата, тогава вие се големи късметлии.

За съжаление обаче ще сте от 1 – 2% от хората, които са доволни и които живеят в съгласие и разбирателство с всичките си съседи. Останалата част хората, които живеят в панелки или кооперации не могат да се похвалят с вашия късмет.

И точно тук идват предимствата на това да се наеме професионален домоуправител от фирми като http://kanzenbulgaria.com.

  • Ако наемете фирма, която предлага подобни услуги, вие си спестявате всички ония ужасни нерви и разправии със съседите, тъй като професионалния домоуправител има задължението да събира всички такси на входа.
  • Домоуправителите от фирми като Канзен – България имат задължението и да водят домовата и счетоводната книга на входа, да организират събрания и да се грижат за чистотата на входа;
  • Професионалните домоуправители имат грижата да се занимават с търсене на ремонтни бригади, ако това се налага;
  • Да отговарят пред административните институции от ваше име.

С няколко думи, ако наемете професионален домоуправител от фирми като http://kanzenbulgaria.com вие можете да спрете да се ядосвате за всяко дребно нещо, което се случва във входа ви и просто да се радвате на един чист, уютен и подреден вход, в който да ви е приятно да влезете.

0 Comment on this Article

    Добави коментар