Дизайн на плочките в банята

06.06.2016

Стилът на банята е също толкова важен, колкото интериора на другите стаи в апартамента или къщата. Модерните бани са не само място за извършване на санитарните и хигиенни процедури, но също така и мястото, където можете да релаксирате. Добре подбраните аксесоари, ВиК, декорация на стени, пода и тавана заедно са в състояние да създадат уютна атмосфера за отдих.

Най-удобният от всички гледни точки материал за стените и пода в банята е керамични плочки за баня. С комбинирането на различни текстури и цветове, можете да създадете уникален и стилен интериор.

Широката гама от модели и цветове, предлагани в магазините на Луксима 21 ще превърнат всяка баня в красиво и приятно място.

Преди години, най-популярните цветове за интериора на банята са имали нюанси на бежово и синьо. Сега често се избира ярка палитра от червено, лилаво, жълто и зелено. Много модерна е черно-бяла комбинация. Докато преди най-често срещаният вариант беше тъмен под и светли плочки на стените, сега модата диктува смели и ярки дизайни.

На http://www.luxima21.com ще Ви предложат конкурентни цени, промоции и 3D визуализация на вашата баня, за да я видите реализирана преди реалното й изпълнение.

0 Comment on this Article

    Добави коментар