Вземете обновената пакетна застраховка ДОМ на Дженерали Застраховане

15.12.2015

Обновената пакетна застраховка Домашно имущество на Дженерали е с още по-добри условия за Вас

 

Напоследък все по-често се говори за имуществените застраховки, защото те могат да бъдат от полза на всяко едно домакинство. Тези застраховки не могат да предотвратят неприятните инциденти, но те Ви гарантират помощ от застрахователя, чрез която ще можете по-лесно и по-бързо да се справите с проблема. Този проблем може да бъде вследствие на кражба чрез взлом, вандализъм или дори природно бедствие като земетресение, наводнение, пожар и други. Закупувайки имуществена застраховка, Вие и Вашето семейство можете да живеете нормално и спокойно без да се притеснявате за Вашия дом, дори когато сте на почивка.

Ако желаете да осигурите най-качествената защита за Вашето жилище, най-добрият начин да го направите е чрез обновената пакетна застраховка Домашно имущество на Дженерали Застраховане АД. Застраховката може да бъде сключена лесно и бързо, във всеки един от офисите на компанията.

Обновената пакетна застраховка ДОМ защитава не само Вашето жилище, но и имуществото вътре в него, което също е доста ценно. Това могат да бъдат всички електродомакински уреди, радио-телевизионна, аудио, видео и електронно-компютърна техника или всички други видове обзавеждане и покъщнина, които се намират във Вашето жилище.

Обновената пакетна застраховка Домашно имущество се сключва особено лесно и бързо и Ви дава възможност за избор на най-подходящото покритие измежду – Стандартно, Разширено и Пълно. Чрез тях Вие можете да изберете точно тази защита от която се нуждае Вашето жилище. Разбира се, вариантът на застраховката с Пълно покритие ще защити Вашия дом от най-много неприятни инциденти.

Обновената пакетна застраховка Домашно имущество на Дженерали Застраховане АД притежава и 2 нови допълнителни покрития – Чупене на стъкла и Грабеж, които разбира се са включени в пакета с Пълно покритие.

Защитете своето жилище чрез обновената пакетна застраховка Домашно имущество на Дженерали и оставете всички тревоги и притеснения зад гърба си.

0 Comment on this Article

    Добави коментар